PLAČILO ČLANARINE za leto 2024

Rok za plačilo članarine je: 29.02.2024

Višina članarine za enega člana znaša: 30€ (na osebo)

Novost v letu 2024 – višina članarine za par znaša 50€ (2 člana iz istega gospodinjstva)

Rok za plačilo/podaljšanje članstva je do 29.02.2024.

Naslovni podatki kluba:
Klub MaxiScooter.Si
Masarykova 18
2000 MARIBOR
IBAN: SI56 6100 0001 5411 222

BIC: HDELSI22 (Delavska hranilnica)

V Namen napisat: ČLANARINA 2024.   

Če plačujete za dva navedite: “ČLANARINA 2024 – PAR”.

Koda namena: “OTHR“, v sklic (Referenca) navesti letnico: “SI 00” in “2024“.

 

PODALJŠANJE ČLANSTVA:

Članstvo v klubu se podaljša le s plačilom članarine za tekoče leto. Pristopne izjave ni potrebno pošiljat ponovno, razen v primeru sprememb podatkov navedenih ob prvi prijavi (menjava motorja, naslova, kontaktnih podatkov,…).

 

NOVI ČLANI:

V Klub MaxiScooter.Si se je mogoče včlaniti kadarkoli v tekočem letu. Članarina velja za tekoče leto. Pri prvi prijavi nam je potrebno poslati izpolnjeno in podpisano:

PRISTOPNA_IZJAVA-KLUB_MaxiScooter.Si (PDF oblika)

Podpisano pristopno izjavo (ločeno tudi za partnerja in/ali druž.člana, če bo član/-ica kluba) nam lahko pošljete po navadni pošti na naslov kluba ali pa nam kopijo podpisane pristopne izjave pošljite na klub.maxiscooter.si@gmail.com. Postopki včlanitve novega člana bodo stekli, ko od vas prejmemo izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo ter plačilo članarine za tekoče leto. O uspešnosti včlanitve vas obvestimo preko e-pošte.

Ob prvi včlanitvi v klub prejmete tudi vse potrebno za dostop do klubskega foruma (ki je dostopen samo aktivnim članom kluba) in kjer se objavlja vse okoli dogajanja v klubu. Tako vam bomo (ko uredite vse formalnosti okoli včlanitve/podaljšanja članstva) po e-pošti poslali tudi vse potrebne podatke za dostop do foruma in delo z njim (opomba: e-poštni naslov je pogoj za prijavo člana na klubski forum!).

 

DONACIJE KLUBU:

V kolikor bi želeli klubu donirat denarna sredstva, lahko le-ta nakažete na naš TRR s pripisom v Namen-u: »DONACIJA KLUBU«.

.

MaxiScooter.Si
Prejšnja objavaPREDNOVOLETNO ZIMSKO SREČANJE – SEVNICA 2023
Naslednja objavaČESTITKA 2024