MOTO MAKSI SKUTER KLUB – MaxiScooter.Si 

Smo prvi slovenski maksi skuter klub, ki je v svojih vrstah družil tako ljubitelje maksi skuterjev, kot tudi ostale motoriste ne glede kakšen motor vozijo.

Maksi skuter prijatelji se družimo tako čez vse leto. Poleti se srečujemo na enodnevnih izletih tako po Sloveniji, kot tudi preko naših meja. V zimskem času so v “mirovanju” le naši motorji medtem, ko se mi srečujemo ob družabnih dogodkih po vsej Sloveniji.

USTANOVITEV KLUBA

Ustanovitev kluba davnega leta 2013 je bila nadgradnja druženja maksi skuter prijateljev, saj smo ga umestili v zakonske okvirje. Na to nas je napeljalo dejstvo, da so bila vsa naša srečanja maksi prijateljev iz srečanja v srečanje bolj obiskana. Tako smo se maksi prijatelji iz cele Slovenije organizirali in skupaj ustanovili prvi slovenski maksi skuter klub. Z dosedanjim delom smo ugotovili, da lahko za popularnost maksi skuterjev in druženja maksi prijateljev naredimo še več, če pritegnemo v klub vse enako misleče ne glede, kakšen motor vozijo ali ga še nimajo.

Smo klub s tradicijo, daj smo v letu 2023 praznovali svojo 10-obletnico obstoja kluba.

 

ORGANIZACIJA IN VODSTVO KLUBA

Organizirani smo tako, da imamo 6 članski Upravni odbor, ki je sestavljen iz predsednika/zastopnika kluba, podpredsednika, tajnika, blagajnika in dveh članov. Nepogrešljiv del upravljanja kluba so tudi vsi območni predstavniki.

Delovanje kluba nadzira tričlanski Nadzorni odbor. Disciplinska komisija prav tako šteje tri člane. Sedež kluba je v Mariboru.

Posebnost našega kluba je, da nismo lokalni klub ampak klub sestavljamo člani iz vse Slovenije. V letu 2023 nas je bilo preko 70 članov.

Pokrivamo pet območij: Mariborsko, Celjsko, Ljubljansko, Posavsko, Novomeško in Primorsko območje. Vsako območje ima svojega območnega predstavnika, ki aktivno sodeluje pri upravljanju kluba.

 

ZASTOPNIK / PREDSEDNIK  KLUBA

Boris N., GSM: +386(0)40-257-100

e-pošta: klub.maxiscooter.si (afna) gmail (pika) com

MaxiScooter.Si
Prejšnja objavaPOTEP PO OBRONKIH CE.REGIJE 2021 – JURKLOŠTER
Naslednja objavaČESTITKA 2022