Člani kluba in naši prijatelji se vsako leto spomnimo na en poseben, žal žalostni dan. Med nekaterimi njimi, ki so nas prezgodaj zapustili, je žal tudi naš nekdanji dober prijatelj in tudi dolgoletni član vodstva kluba, Slavko Hacin.

Slavko je bil eden med prvimi pobudniki druženja maksi skuter prijateljev. Sprva so se družili na forumu Motosvet-a, ki je bil tedaj “nekdaj” (nekje v obdobju nekaj let pred 2008) edino mesto, kjer so se zbirali maksi skuteraši iz vse Slovenije. Tudi sam sem njega, vse njih, spoznal tam. Njihovo druženje smo nadgradili z ustanovitvijo neformalnega združenja z imenom “maxiscooter.si“. Sebe smo imenovali ljubitelje maksi skuterjev, postavili smo si svoj internetni portal in začeli smo se povezovat s sosednjimi ljubitelji maxijev. Predvsem s Hrvaškimi in Srbskimi, s katerimi smo še danes prijatelji.

Slavko je imel odločilno vlogo, ko smo pod imenom “maxiscooter.si organizirali prvo večje vseslovensko maksi skuter srečanje. Na srečanje v Zreče je prišlo preko 150 motoristov, ki so bili v večini maksi skuteraši iz cele Slovenije, Hrvaške, Srbije in tudi Italije. Obisk srečanja je bil nad vsemi pričakovanji, rekordno tudi do dandanes.

To nam je bil takrat signal, da je čas nadgradimo naša neformalna druženja tako, da ustanovimo svoj klub, Klub MaxiScooter.Si. Slavko je bil tudi v klubu vsa leta zelo aktiven in kar nekaj mandatov tudi podpredsednik kluba.

Slavko je bil tudi sicer vsestranski športnik in veliki ljubitelj avto-moto športov. Večkrat se nam je pohvalil, da je bil tudi službeno eno obdobje Policist motorist, kasneje pa tudi rally voznik. O čemer uspehu pričajo mnogi njegovi pokali. Zadnja leta pa je veliko smučal in tudi aktivno igral ping-pong v domači ligi.

Na žalost, nam ga je bolezen prehitro vzela.

Vsako leto se zato v juniju spomnimo nanj. Zapeljemo se gor na njegov grob in mu prižgemo svečko…

Boris N., predsednik kluba

MaxiScooter.Si
Prejšnja objavaOSTANIMO ZDRAVI
Naslednja objavaČlani kluba