PLAČILO ČLANARINE za leto 2021

Višina članarine za leto 2021 znaša: 25€ (na osebo).

 

Naslovni podatki kluba:

Klub MaxiScooter.Si

Masarykova 18
2000 MARIBOR

IBAN: SI56 6100 0001 5411 222

BIC: HDELSI22 (Delavska hranilnica)

 

V Namen napisat: ČLANARINA 2021.   

Koda namena: "OTHR", /obstoječi člani/ v sklic (Referenca) navesti številko člana: "SI 00" in "2021000", /novi člani:/ ni potrebno navesti ničesar.

 

PODALJŠANJE ČLANSTVA:

Članstvo v klubu se podaljša le s plačilom članarine za tekoče leto (v sklicu je potrebno obvezno navesti številko člana). Pristopne izjave ni potrebno pošiljat ponovno, razen v primeru sprememb podatkov navedenih ob prvi prijavi (menjava motorja, naslova, kontaktnih podatkov,...).

 

 

NOVI ČLANI:

V Klub MaxiScooter.Si se je mogoče včlaniti kadarkoli v tekočem letu. Pri prvi prijavi nam je potrebno poslati izpolnjeno in podpisano:

PRISTOPNO IZJAVO (Adobe Reader oblika)    ali    PRISTOPNO IZJAVO (Microsoft Word oblika)

Podpisano pristopno izjavo (ločeno tudi za partnerja in/ali druž.člana, če bo član/-ica kluba) nam lahko pošljete po navadni pošti na naslov kluba ali pa nam kopijo podpisane pristopne izjave pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (opomba: pravi e-naslov je skrit na povezavi!). Postopki včlanitve novega člana bodo stekli, ko od vas prejmemo izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo ter plačilo članarine za tekoče leto.

Ob prvi včlanitvi v klub prejmete tudi vse potrebno za dostop do klubskega foruma (ki je dostopen samo aktivnim članom kluba) in kjer se objavlja vse okoli dogajanja v klubu. Tako vam bomo (ko uredite vse formalnosti okoli včlanitve/podaljšanja članstva) po e-pošti poslali vse potrebne podatke za dostop do foruma in delo z njim (opomba: e-poštni naslov je pogoj za prijavo člana na klubski forum!).

 

SPLOŠNO O ČLANARINI:

Članstvo v klubu poteče po preteku enega leta in se ga lahko podaljša s plačilom naslednje članarine (pri podaljšanju članstva, v sklic na koncu dopišite svojo številko člana, z vsemi vodečimi ničlami; npr.: »2021001«). Pristopne izjave ob podaljšanju članstva ni potrebno pošiljati ponovno.

Kot član kluba boste deležni mnogih ugodnosti (dogovorjeni popusti pri nakupu moto opreme, znižana plačila na klubskih dogajanjih,...). Vse o vsem, bomo objavljali na klubskih internetnih straneh in/ali pa vas bomo o njih obveščali preko e-pošte/foruma. Ob prvi včlanitvi v klub prejmete člansko izkaznico. Pri podaljšanju članstva pa članski material za tekoče leto in kot potrdilo plačila podaljšanja članstva, nalepko z letnico, ki jo je potrebno nalepiti na hrbtno stran članske izkaznice. 

 

 

DONACIJE KLUBU:

V kolikor bi želeli klubu donirat denarna sredstva, lahko le-ta nakažete na naš TRR s pripisom v »Namen-u«:

»DONACIJA KLUBU«.