Z dnem 09.04.2013 smo uradno registrirali prvi slovenski:

 

 Moto maksi skuter klub - MaxiScooter.Si

Ustanovitev je nadaljevanje druženja maksi skuter prijateljev, ki smo ga umestili v zakonske okvirje. Na to nas je napeljalo dejstvo, da so bila vsa naša srečanja maksi prijateljev iz srečanja v srečanje bolj obiskana. Tako smo se maksi prijatelji iz cele Slovenije organizirali in skupaj ustanovili prvi slovenski maksi skuter klub. Z dosedanjim delom smo ugotovili, da lahko za popularnost maksi skuterjev in druženja maksi prijateljev naredimo še več, če pritegnemo v klub vse enako misleče (ne glede, kakšen motor vozijo ali ga še nimajo), da združimo moči v uresničevanju ciljev KLUBA MaxiScooter.Si.

Smo prvi slovenski maksi skuter klub, ki v svojih vrstah druži tako ljubitelje maksi skuterjev (ki so v večini), kot tudi ostale motoriste, ne glede kakšen motor vozijo.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi Vi..!!!

 Moto maksi skuter klub - MaxiScooter.Si

 

ORGANIZACIJA IN VODSTVO KLUBA

Organizirani smo tako, da imamo 6 članski Upravni odbor, ki je sestavljen iz predsednika/zastopnika kluba, podpredsednika, tajnika, blagajnika in dveh članov. Nepogrešljiv del upravljanja kluba so tudi vsi območni predstavniki.

Delovanje kluba nadzira tričlanski Nadzorni odbor. Disciplinska komisija prav tako šteje tri člane. Sedež kluba je v Mariboru.

Posebnost našega kluba je, da nismo lokalni klub ampak klub sestavljamo člani iz vse Slovenije, kot tudi izven Slovenije. Vseh članov v letu 2021 je blizu 80.

Pokrivamo tako pet območij: Mariborsko, Celjsko, Ljubljansko, Posavsko, Novomeško in Primorsko območje. Vsako območje ima svojega predstavnika, ki aktivno sodeluje pri upravljanju kluba.

 

ZASTOPNIK/PREDSEDNIK KLUBA 

Boris N., GSM: +386(0)40257100

e-pošta: klub.maxiscooter.si (afna) gmail (pika) com

 

 

Člani kluba smo ljubitelji maxi skuterjev iz cele Slovenije in tudi izven naših meja. V večini vozimo maksi skuterje, trikolesnike in tudi ostale motorje. Smo zreli ljudje, brez predsodkov, strpni do vseh udeležencev v prometu.

V poletnih mesecih se vsaj dvakrat mesečno kam zapeljemo, si kaj ogledamo, predvsem pa se družimo ob različnih priložnostih. Klubske aktivnosti se nadaljujejo tudi v zimskih mesecih...

Člani kluba nismo samo člani kluba, smo predvsem maxi prijatelji, ki nas družijo iste stvari.

Priponke:
Prenesi to datoteko (STATUT-FEB18_Klub_MaxiScooter-Si.pdf)Statut Kluba MaxiScooter.Si[(Veljavnost od 09.02.2018)]208 kB

PLAČILO ČLANARINE za leto 2023