News Maxsym 2
Presenečenje SYM-a na EICMA 2015 s predstavitvijo koncepta Maxsym 500, ki simbolizira novo smer te  tajvanske blagovne znamke. Že dolgo časa nismo videli takšne spremembe dizajna, je prava poslastica za oči.

Nov logotip, nova oblike v letu 2015 je ključno leto za tajvanskega proizvajalca. Sanyang Motor Co. napoveduje tehnološki napredek in industrijsko nadgrajevanjo. 

Ta sprememba bo spremljala športen premik skuterjev. V pričakovanju novih dogodkov ponazarja SYM s tem čudovitim konceptom MAXSYM 500, ime trenutnega paradnega konja.

Njegove linije so nastale iz risb japonskih športnih skuterjev kot so Yamaha T-Max, X-Max, Honda Forza. MAXSYM 500 ima obrnjeno vilico in radialne prednje zavorne čeljusti ter 100% LED luči za bolj agresiven svetlobni podpis.

Nekaj ​​tehničnih podrobnosti okvir je iz aluminija kar je redka izbira in je to v novejši zgodovini posebna pravica za Yamaha T-Max (od leta 2008) in Yamaga Majesty 400 (2006).

Na zadnjem delu skuterja SYM ni šok je viden na zadnji blažilnik. glede na blagovno znamko, in športen izglde, to nebi smelo vplivati na udobje vožnje.

Nič se ne napoveduje, da bi v prihodnosti bil v okvir vpet dvovaljni agregat. 

Ko bo skuter prišel na prodajna mesta bo zagotovo hud konkurent Yamahinima T-MAX-u in X-MAX-u, KYMKO-tovem X LITE, PIAGGIO-vem X10 in mogoče še kakšenmu drugemu modelu.

 

vir: www.scooter-infos.com

slike: www.alliancepowersports.com

        newcarsreview.pw

        

nekaj posnetkov iz predstavitve:

 

{gallery}stories/SYM_MAXSYM_500i{/gallery}